Интернет

Интернет Габрово

Интернет със скорост до 200 Mbps

60 Mbps

Избери план за 12 или 24 месеца или безсрочен

14.99 лв./мес.

100 Mbps

Сигурна връзка, независима от времето

19.99 лв./мес.

200 Mbps

Ултраскоростен интернет за работа и забавление

29.99 лв./мес.

Интернет за гр. Габрово и региона

надежност

бързина

сигурност

Пакет за дома

Интернет и телевизия

Избери най-подходящия пакет от интернет обслужване и над 100 телевизионни канала, на които да се наслаждаваш

Изберете надежден доставчик  на интернет, без прекъсвания по време на бури, без забавяния докато работите от вкъщи и стабилна свързаност за вашата връзка с дигиталния свят

Интернет Алпин в Габрово – най-бързата и надеждна връзка в Габрово и околните райони. Ние сме вашият партньор за интернет достъп със сигурност и висока скорост. В Габрово, където свързаността с интернет играе важна роля в ежедневието и бизнеса, ние сме тук, за да ви предложим иновативни и надеждни решения.

Независимо дали сте домакинство, малък бизнес или голяма компания, нашите услуги са в голям обхват и персонализирани според вашите нужди. Оптимизирайте работата си с бързо изтегляне на данни, стабилни видеоконферентни обаждания и безпроблемно стриймване на мултимедийно съдържание. 

Разбираме нуждата от безпроблемен интернет с постоянна връзка и поддържаме високо качество, за да отговорим на нуждите на всеки един клиент. 

Възползвайте се от от нашия интернет достъп, който е съобразен с вашите нужди и дейности. Влезте в света на бързия и надежден интернет на Алпин.