Какво правим?

Социални мрежи

От какво се нуждае бизнесът ви?

Изработка на уебсайт

Концентрираме най-важната информация и подбираме функционалности адекватни за съответната бизнес ниша

Поддържане на социални мрежи

Свързваме се с пряката ви аудитория като публикуваме съдържание с добавена стойност

Реклама

Организираме рекламни кампании както в Google, така и във Facebook & Instagram спрямо бюджет, който бизнесът ви може да отдели

Адаптираме се към:

нужди

бюджет

цели

време

Livestream излъчване

Възможност за излъчване на събития на живо чрез видео стрийминг независимо на колко локации се състои събитието ви

Редуцираме ресурсите при организация на конференции – достигане до повече потенциални клиенти единствено чрез онлайн видеовръзка

Уважаваме времето ви и ценим информацията, която можете да ни разкажете за своя бизнес. Дайте ни основни точки, по които да започнем работа и новите клиенти сами ще ви намерят. Разпространяваме дейността ви в социалните мрежи.

Социални мрежи за Габрово и региона – вашият път към успешното онлайн присъствие. 

В Габрово и околните райони социалните мрежи стават все по-важен канал за свързване с клиенти и утвърждаване на вашата онлайн репутация. Ние сме тук, за да ви помогнем да изградите и управлявате ефективно присъствие в социалните мрежи, което ще ви помогне да достигнете по-широка аудитория и да увеличитеп потенциала на бизнеса си.

Предоставяме персонализирани стратегии и съдържание, което ще навигира вашата марка към успеха в онлайн пространството. Независимо дали сте стартъп, малък бизнес или голяма компания, ние знаем как да създадем и поддържаме силно присъствие в социалните мрежи, което генерира ангажимент и привлича клиенти.

С нас ще можете да изградите бранда си, да увеличите видимостта си и да подобрите комуникацията с клиентите си в социалните мрежи.

Бъдете в крак с времето и поставете нови хоризонти за развитие на бизнеса си.